Spring naar content

Rolluiken

Een mooier aanzicht met schone rolluiken

Rolluiken hebben vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan zonwering, verduistering, isolatie en beveiliging tegen inbrekers. Het onderhouden en schoonmaken van rolluiken blijkt soms een lastig klus. Het is zwaar werk en u loop veel kans op beschadiging. Onze vakmensen helpen u graag een handje, zodat uw zonwering er zowel binnen als buiten altijd als nieuw uitziet.

Binnenkant rolluiken reinigen

Het reinigen van de binnenzijde van uw zonwering is een moeilijk karwei. Bij het demonteren van rolluiken loopt u een groot risico op schade aan de zonwering. Bij Max Exterieur Reiniging hebben we veel ervaring met het reinigen van zonwering. Wij garanderen dan ook altijd een efficiënte en zorgvuldige reiniging.

Garantie

Rolluiken zijn gemaakt van een van de meest onderhoudsvrije materialen; gepoedercoat aluminium. Dit materiaal verweert bijzonder weinig. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de rolluiken er voor zowel buiten als binnen als nieuw uit zien!

Voordelen

  • Zowel van binnen als van buiten een mooier aanzicht.
  • Minder slijtage op bewegende delen.
  • Rolluiken zullen bij forse vervuiling minder soepel open en dicht gaan, dit wordt bij het reinigen uiteraard verholpen.

 

Max - nieuwe logo's-01