Spring naar content

Glasbewassing

Glasbewassing binnen en buiten

Goed gewassen ramen geven uw huis of bedrijfspand direct een heel ander aanzicht. Toch klimmen de meesten mensen liever niet zelf op de ladder. Onze gespecialiseerde medewerkers reinigen u ramen op veilige en professionele wijze. Zowel binnen als buiten, zodat uw woning of bedrijfspand er altijd perfect uitziet.

REGELMATIG UW RAMEN WASSEN: DE VOORDELEN

Het regelmatig wassen van u ramen zorgt er niet alleen voor dat uw woning of be- drijfspand er prachtig uitziet, het heeft ook een positief effect op de levensduur van uw ramen en kozijnen. Onze gespecialiseerde medewerkers maken uitsluitend gebruik van de beste materialen om de meest onbereikbare plekken te reinigen. Zo maken wij gebruik van osmose techniek, telescoopsystemen, moderne ladders en biologisch afbreekbare zeep. Zo zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer straalt.

WERKWIJZE MAX EXTERIEUR REINIGING

Onze specialist komt graag bij u langs om mee te denken over een pakket dat aan- sluit bij uw wensen. Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op de manier en frequentie waarmee wij uw ramen wassen om ze blijvend schoon te houden. Wilt uw eenmalig de ramen gewassen hebben? Dat kan natuurlijk ook.

 

Max - nieuwe logo's-01

Serres of oranjerieën

Een serre of oranjerie zorgt voor een prachtige lichtinval in uw bedrijf of woning. Bevuiling kan deze licht inval uiteraard verstoren. Daarom is het belangrijk een serre of oranjerie goed schoon te houden. Voor de meeste mensen is dit een moei- lijke, gevaarlijke en zeer tijdrovende klus. Wij bij MAX beschikken over de nieuwste technologieën op gebied van wassen van moeilijk bereikbaar glas. Hierdoor kun- nen wij snel en efficiënt uw serre of oranjerie als nieuw krijgen.