Spring naar content

Dak

Voorkom schade met een schoon dak

Eens in de zoveel tijd is het nodig om uw dak te reinigen. Dit raden we aan om verwering van uw dakpannen te voorkomen. Een veelvoorkomend fenomeen is dat mos en andere viezigheid aan uw dakpannen gaat zitten. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat er kapotte dakpannen ontstaan waardoor er weer lekkages ontstaan. Dit kan voor de nodige schade in huis zorgen. Daarom adviseren wij om eens per 2 jaar uw dak te laten reinigen. Dit is beter voor de staat van uw huis én het ziet er netter uit!

Werkwijze

Wij raden nooit aan om zelf op het dak te klimmen. Sommige mensen doen dit toch en dat is levensgevaarlijk. Wij hebben apparatuur waarmee we veilig en snel uw dak kunnen reinigen. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Onze vakmannen zijn altijd gezekerd en gebruiken professionele apparatuur waarmee de klus snel maar toch precies geklaard wordt. Omdat wij onze impact op het milieu zo laag mogelijk willen houden, gebruiken we biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Laat u door ons uw dak schoonmaken? Dan controleren we altijd de staat van uw dakgoot en regenpijpen.

Impregnatie van uw dak

Wilt u waterafstotende dakpannen die veel minder snel vuil worden? Dan kunt u uw dakpannen laten impregneren. Bij impregnatie van uw dakpannen wordt er een hydrofobe stof aangebracht. Die zorgt ervoor dat het water niet opgenomen wordt door de dakpannen. Dit zorgt ervoor dat vuil moeilijker op de ondergrond hecht. Impregnatie van uw dakpannen zorgt ervoor dat de levensduur verlengd wordt.

Voordelen

  • Vermindert de kans op lekkages.
  • Verminder verweringsproces.
  • Verhoogt de levensduur van uw dak.
  • Verbetert te uitstraling van uw woning.
  • Verhoogt de marktwaarde van uw woning.
Max - nieuwe logo's-01

Voor

Na