Spring naar content

Dakkapel

Uw dakkapel optimaal laten reinigen

Aan de meeste woningen en bedrijfspanden zitten buiten de gevels en de ramen nog andere materialen die zorgen voor een mooie afwerking van het pand. Denk hierbij aan houtwerk, Trespa, aluminium beplating, Keralit, etc. Deze materialen worden zeer belast door milieu-invloeden. Vuil en groene aanslag zorgen niet alleen voor een minder goede uitstraling van uw woning of bedrijfspand maar versnellen ook het verweringsproces van het materiaal. Om de levensduur van het materiaal te optimaliseren is het belangrijk dat u het materiaal periodiek reinigt. Wij kunnen u per materiaal adviseren hoe frequent en op welke wijze het schoongemaakt dient te worden.

Voordelen

  • Het schoonhouden van afwerkingsmaterialen zorgt voor een betere uitstraling van uw woning of bedrijfspand.
  • Het schoonhouden van afwerkingsmaterialen vermindert verwering door vuil en milieu-invloeden.
  • Doordat materialen minder verweren dient het uiteraard ook minder snel vervangen te worden.
  • In geval van geschilderd houtwerk dient er minder vaak geschilderd te worden waardoor u kosten bespaart op de schilder.

Werkwijze

Wij reinigen uw kozijnen uitsluitend met krasvrije schuurpads, microvezel doeken of op basis van osmose bewassing. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Per materiaal en situatie bekijken wij wat de meest efficiënte manier van reinigen is.

Max - nieuwe logo's-01